Posted on Nov 2, 2020

Grand Theft Auto V-RELOADED

grand-theft-auto-5-pc-cover-www.ovagames.com

Title: Grand Theft Auto V-RELOADED
Genre: Action, Adventure, Shooter
Developer: Rockstar
Publisher: Rockstar Games
Release Date: 14 Apr, 2015
Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Etc …
File Size: 58.78 GB / Split 12 parts 4.95 GB Compressed
Mirrors: Google Drive, Mediafire, Pixeldrain, Uptobox, Torrent

Free Download Grand Theft Auto 5 / GTA 5 PC Game – The game offers players a huge range of PC-specific customization options, including over 25 separate configurable settings for texture quality, shaders, tessellation …

DESCRIPTION

When a young street hustler, a retired bank robber and a terrifying psychopath find themselves entangled with some of the most frightening and deranged elements of the criminal underworld, the U.S. government and the entertainment industry, they must pull off a series of dangerous heists to survive in a ruthless city in which they can trust nobody, least of all each other.

Grand Theft Auto V for PC offers players the option to explore the award-winning world of Los Santos and Blaine County in resolutions of up to 4k and beyond, as well as the chance to experience the game running at 60 frames per second.

The game offers players a huge range of PC-specific customization options, including over 25 separate configurable settings for texture quality, shaders, tessellation, anti-aliasing and more, as well as support and extensive customization for mouse and keyboard controls. Additional options include a population density slider to control car and pedestrian traffic, as well as dual and triple monitor support, 3D compatibility, and plug-and-play controller support.

Grand Theft Auto V for PC also includes Grand Theft Auto Online, with support for 30 players and two spectators. Grand Theft Auto Online for PC will include all existing gameplay upgrades and Rockstar-created content released since the launch of Grand Theft Auto Online, including Heists and Adversary modes.

SCREENSHOT

grand-theft-auto-5-pc-screenshot-www.ovagames.com-21
grand-theft-auto-5-pc-screenshot-www.ovagames.com-22
grand-theft-auto-5-pc-screenshot-www.ovagames.com-23
grand-theft-auto-5-pc-screenshot-www.ovagames.com-24
grand-theft-auto-5-pc-screenshot-www.ovagames.com-25

SYSTEM REQUIREMENTS

Minimum:
• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
• Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
• Memory: 4 GB RAM
• Graphics: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
• Hard Drive: 65 GB available space
• Sound Card: 100% DirectX 10 compatible

Recommended:
• OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
• Memory: 8 GB RAM
• Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
• Hard Drive: 65 GB available space
• Sound Card: 100% DirectX 10 compatible

LINK DOWNLOAD

INFO!
🔊 Links are interchangeable
🔊 Filecrypt folder password: 711
🔊 Rar password: www.ovagames.com
GRAND THEFT AUTO V-RELOADED

GOOGLE DRIVE
PIXELDRAIN
MEDIAFIRE
UPTOBOX
TORRENT

GRAND THEFT AUTO V UPDATE V1.41-RELOADED

MEDIAFIRE
PIXELDRAIN
UPTOBOX
TORRENT

INSTALL NOTE

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to your game install directory.
5. Play the game. We recommend using a firewall as usual.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

Full List of Supported Languages:
English, French, Italian, German, Spanish, Korean, Polish, Portuguese-Brazil, Russian, Traditional Chinese, Japanese

Note: Social Club must be installed. With our crack it’s not used, but the game requires it nevertheless.

Related Posts
Sponsor
Post a Comment

270 Responses to “Grand Theft Auto V-RELOADED”

  1. ardi says:

    pertamax

  2. Indra Sandi says:

    keduaaxx,,, menunggu link donlot,,,

  3. indrasandi says:

    menunggu link donlot

  4. on1milalar says:

    bedanya ama yg sebelumnya apa ni min ?

    • KuroKun says:

      yang sebelumnya versi 3DM. yang ini versi RELOADED

    • on1milalar says:

      kalo misalnya tak ganti yg reoladed ni, save2 anya sama ato ngulang lagi ntar ?

    • KuroKun says:

      ngelanjutin bisa.. cuman takutnya.. yg sblmnya kan 3DM.. ntar dimainin mlh bermasalah. contohnya ngecrash ato mlh gk bisa diload. dan lagi yg reloaded ini gw gk tau udh sampe mana update nya.. apa langsung full ver or harus download update lg gw kurang tau.. tp mending kl mau download ulang yg reloaded main dari awal.. karna gw lebih mantep pake versi reloaded ini ketimbang 3DM..

    • Daniel says:

      Tapi ini klo yg pake (AMD-intel) masih tetep gak bisa main di high performance kan ???
      Kuro-kun : Kelebihan reloaded sma yg 3DM apa emangnya ???
      *maklum saya masih tani amatir

    • kentutBasah says:

      baru nyoba nyicip kerak reloaded, instaler pake rgs, ane lebih nyama pake update5 3dm – kerak pake noSteam + trainer 3dm, lebih stabil sudah dari misi 36 ke 52 aman blm ketemu crash,
      untuk versi rgs pake kerak reloaded ane coba ga bisa save secara otomatis dan harus manual ga tau kenapa.

      untuk versi reloade steam, berat kayanya klo ngulang dri awal . wwwkkkk

    • jerrydrof says:

      gan KentutBasah gmna caranya pkek crack reloaded v update pkek 3DM?

    • HUGO says:

      Cual es la diferencia entre la versión que pesa 37gb y esta versión? Por favor alguien ayude.

  5. Bintang says:

    Ditunggu min Link Downloadnya
    udah lama nunggu edisi Fullnya baru sekarang dah keluar

  6. Eureka says:

    kalo versi reloaded pasti udah paten nih, otw donlod ulang

  7. disa_mz says:

    ini belum termasuk update2 nya ya? terakhir yg 3dm kan udah sampe update 5….

  8. Sasuke says:

    OMG.
    I LOOOVEEEE UUUUU OOOOVVVVAAAAA

  9. RizqAriiq says:

    Gua punya versi yang 3DM apakah harus download lagi yang ini? -_-

  10. dander says:

    rilisan reloaded ini sdh diupdate sampe update 4..
    entah bagusan mana sama 3dm update 5..

  11. bloodyavatar18 says:

    ini sudah termasuk update gak om??

    trauma sering crash pada versi sebelumnya

  12. fiu says:

    Sayang banget size nya hanya sedikit perubahan aja ….

    nunggu yg black box aja kalo ada …

  13. muse hollic says:

    can i run it GTA 5 om my spec : INTEL PENTIUM G630 2.70 ghz , RAM 4GB , VGA HIS R9 270X 2GB 256bit ?please tell me ?

  14. hydesmansa says:

    kalau yg versi 3dm ditimpa cracknya aja bisa nggak ya? mimin ganteng mana nih? hehe

    • bertin says:

      oh begitu yh min!!!jadi ini ngambil versi dari steam yah
      berarti ada kemungkinan buat main online dong min melalui versi yang reloaded ini!!

    • OVALOVER says:

      MiIMPI lo kejauhan bung bertin…

    • bertin says:

      hahahaha,,mungkin aja gan!!!mudah mudahan para hacker lah yang bisa membuatnih game jadi free multiplayer dan free tanpa kode regristrasi sekalipun,,namanya juga buatan manusia pasti lah masih ada seribu macam cara buat naklukkin game yang dibuat rockstar ini!!!

      berharap aja kali aja terkabul:D

    • OVALOVER says:

      klo semua hidup pikiran nya macem omongan lo mah gak bakalan org capek” bikin game , bikin ini itu… semua ada kekurangan nya lah… sadar diri ajah kita maen gratis gak usah muluk” ini itu… ketauan bgt hidup lo gak ada artinya, semua serba harapan…

    • bertin says:

      hahaha,,ketawa ane denger komen ente!!!yasudahlah gak usah ngadu bacot lagi,,ane nyerah,,

      yang penting ane gak MUNAFIK!!:D

    • OVALOVER says:

      gak munafik dari mana?? jelas” ini crackan minta online lg , munafik bgt kan ? klo mw online gue bilang beli ori … gue ? add RSGC : jeycha , gue tunggu lo di online wkwkwk… bukan sombong tapi gue kesel ajah liat org dah dikasi gratis mw nya aneh”… lucu anak bangsa!!

  15. myob says:

    dikirain dah compress -_- gpp lah sedot cri SSH

    kira” yg versi udh di compress msh lma min?

  16. adl says:

    apa saya harus berbahagia, karna 3dm saya gagal karna tingga 1 part lagi malah teman bikin masalah pc berujung instal ulang, baik lah saya akan mulai download lagi, karna ini gak perlu crak lagi

  17. Randy says:

    Bang Admin ini harus install Social Club apa langsung copy crack aja?

  18. mr.black says:

    menjaga di banned DMCA, admin punya file backup nya tdk?

  19. DJ says:

    single link?

  20. mr.black says:

    OVALOVER, lo abis makan sambal ya?

  21. ini udh termasuk update sampe yg update 5 ga min?

  22. OVALOVER says:

    Ada yg salah sama omongan saya ? salah dmna ? gak suka org ngomong kebenaran ?

  23. Fandi says:

    cracknya terpisah dong?buat gantiin cracknya 3DM yang suka crash

  24. abdul gofur says:

    Makasih Min Udah Di updatein nanti ane Sedot dah yang Googledriver :D

  25. Eclaire Vermilia says:

    sebelum download,klo boleh tau ini link takutnya didelete lagi ama dmca
    bang admin punya backupan ndak?kalau iya sampe kapan batas waktu downloadnya,terimakasih

  26. abanggoda says:

    izin comot min thanks

  27. kalo ane sih 100% lebih enak make yang RELOADED soalnya versi ini sama seperti versi aslinya, cuman hasil bajakan dan gabisa main Online. udah itu aja

    • Pengusaha Padang says:

      Lebih lancar dari 3dm gan? Ane agak keki juga misi “dead man walking” crash mulu pas masuk mobil ._.

  28. dander says:

    hahaha, baru beli ori aja udiknya luar biasa, ngomongin hidup org ga ada harga’x lagi.. cuih..
    lu pikir kita2 penikmat gratisan gak punya hati apa sama devnya?

    saat sdh bisa nyari duit sendiri nanti kita2 juga bakalan beli orinya..
    inti’x jgn udik lah, byk yg beli ori tp gak seudik kamu.. :v

    ngomomin soal pembajak, palingan windows, anime, sama lagu2mu bajakan semua.. pisss..

  29. nugraha says:

    secara gameplay ada perbedaan ga, antara reloaded sma 3dm?
    soalny ane main versi 3dm udah lancar2 aja nih setelah bbrpa kali update

  30. bertin says:

    udah gan jangan diladenin,,dia mungkin disini bisa ngomong semaunya tapi didunianyata mah faktanya dia hanya seorang pengecut yang menenarkan dirinya didunia maya dengan seluruh kekayaan dia!!!kita kan gak tau kehidupan dia yang sebenernya,,

    dan ane kasih tau satu kali lagi,,orang yang ngebacot di sosial media dengan lantang dan kesombongan dia, faktanya didunianyata dia bukan siapa”yang penting kita saling menghargai aja kolo mau koment :D

    tetap semangat yehh,,donwload versi reloadednya mudah”work semua bagi semua user yang udah donwloads!!!

    #MAJU TERUS GAN PARA GAMER TANI,SELALU SADAR DIRI YEHH

    SALAM DAMAI PARA OVALOVERS:D

  31. Noor Ferdyansyah says:

    Ram 2GB Bijimane gan :/ ,,
    ngangkat gak ya ?

  32. willy says:

    ini udh support dual graphics blm om

  33. mr.bright says:

    OVALOVER emang sombong orgnye, tp gw setuju ma die… udh tani tp msh ngarep bs online? ngarepnya ketinggian!
    lu kira gamefighting, KoF MKX NarutoNS?
    makanya jd gamer jgn bisanye moan main doang.
    liat tuh apa gunanya RSGC
    gmn lu bs online kl smua org make ID yg sama?

  34. Aprian says:

    Ijin sedot,..

  35. nugraha says:

    mau ngasih tips nih buat pengguna 3dm yg sering crash, pertama jalankan dulu GTAVLaucher.exe kemudian klik Offline mode nanti akan muncul tulisan error tetapi jgn khawatir abaikan saja. Setelah itu baru jalankan launcher.exe nya.
    Alhamdulillah ane udah tamat mainnya dan sama sekali g ada crash lagi. semoga membantu.
    note : gunakan Update 4 dan crack V5

    • gta5 says:

      punyaku masih sering crass kadang juga kalo naik mobil suka lag,spek udah cukup ko

  36. bertn says:

    yaudah,,kolo perkataan ane terlalu ngarep ane minta maaf!!

  37. Ajay says:

    FYI!
    ane pake versi UNLOCKED craked 3DM sebelumnya, work fine.
    kemudian ane ambil crack only dari sini, ane overwrite: working like a charm. :)

  38. Admin says:

    Reupload Grand Theft Auto V-RELOADED Done.

    Date: 30 May 2016

    Note: Old links interchangeable!

  39. adhiem says:

    single link please

  40. rifqiraza says:

    gan habis di download smua partnya trus di apain ya? tolong jelasin dong dari sesudah download harus di apain aja biar bisa mainin gamenya.
    maaf newbie, thanks.

  41. anon says:

    Min itu proper fixednya ditaroh dimana yak?

  42. William Hansen says:

    bro loe download nya dari link mana???

  43. rifki says:

    kalo udah di instal update nya download semua. ?

  44. Kani says:

    Bang… harus di extraxt semua? kalo iya capek dong… tolong jelasin pake vieo ya bang.. makasih

  45. Ardian says:

    Oke gan ane coba dulu :D

  46. abdo says:

    Comment

  47. Ananda says:

    Proccesor : Intel Pentium Inside 2,2 Ghz
    RAM : 4GB
    OS : Win 10 32 bit

    Kuat ga bro?

    • Chan says:

      vga ny berapa bro? kan bisa dibandingin ada diatas tuh system requiretment nya :3

    • Chan says:

      itu dari OS nya 32 bit upgrade bro jdi 64bit biar kinerja nya makin joss :v
      Vga nya minimal 1 gb atau 2 gb an lah:3

  48. Sakti says:

    Game works fine without problem

    Thanks ova!!

  49. San says:

    loading intro crashh?? bruhh help me?
    :(

  50. Gan, kenapa link upfile di nonaktifkan ? padahal speednya lumayan cepat disitu

  51. callmeafriendshatterbrain?> says:

    stupid indonesian ppl!, this game made of united states hands you all fool! why all of you want to play this game whether is cracked huh? this country is going to make my fu**ing nerves!!! you all don’t know what it was rockstargames social club don’t you??? (YOU R MORE LOWER THAN ANIMAL YOU CUNT!!!) still playing gta v in crack version and (YOU R DEAD MAN1111)

    • Sony says:

      setan lo berani ngehina orang indonesia.. Emang napa klo gue maen pake bajakan hah?? Masalah buat lo?? Lgian yg ngebajak jg bukan orang indonesia pe’a!!!

    • Please man, i know you have GTA V Original version
      But please, not every person can buy this game
      If you convert DOLLAR to IDR/Rupiah, you will understand
      and the internet in here( indonesia ) is slow and expensive

      Sorry for my bad english
      Iam not from England or USA
      Iam from Indonesia

      Peace

    • indoGamer says:

      @callmeafriendshatterbrain?> : so why are u stuck on this site?
      aren’t u looking for cracked gta too?
      jackass!

    • zxzxzx says:

      You call the indonesians are stupid? But you more than stupid from us.your mother cunt is lower than monkey cunt. Haha. Go to hell yah.

  52. akhriady says:

    numpang nanya gan punya ane ram 4 gb tapi ane ubah jadi 8 gb tambah nvidia 620m kuat gak,,mohon dibales gan

  53. jonsi says:

    min numpang tanya fixnya gmna ya stop working terus

  54. tyk226 says:

    100% work without crash, thanks ovagames

  55. Bee says:

    is this ready to play?

  56. indoGamer says:

    kuat gan :)

  57. Surya Galih says:

    stopped working terus , ram 4gb amd a8 , vga r5

  58. franklintenese34 says:

    ooo pirated games!! i like it

  59. XYZS says:

    ftp link : dead link

  60. zarco says:

    hello how can i change the lenguage of the game i think it is in russian

    • Admin says:

      RELOADED releases always use english languange. I think you miss / change something on install setting.

  61. lola says:

    during decompression it gives error . error in .iso file

  62. Petrus says:

    Min bisa ngak versi reloaded ini di highcompres lgi biar enteng downloadnya kyak yg repack

  63. Rayhan says:

    gak ada single link min?

  64. AtosKronos says:

    Min mau nanya kenapa mainya harus pake firewall?terus juga mau nanya kalo i3 4001u 1.9 ghz nvidia geforce 930m dan ram 10 GB ngangkat ga main GTA V?tolong jawab ya makasih :)

  65. alan says:

    this site is owsome but this site owner is

    taking longer time to reply (which is nessary)

  66. Hadi says:

    Thanks min working perfect (y)

  67. jass says:

    Is this game is full version ?

  68. zoeni says:

    mau tanya,,ada adegan por*onya ga ya ? saya mau download buat anak saya nih,,klo adegan kekerasan udh pasti, cuma saya ga mau game yg ada adegan pornonya,,

  69. Yudi says:

    thanks min,,gamenya keren

  70. William says:

    if all the links have been updated

  71. jiak says:

    Gimana caranya nambahin self radio?????

  72. Jeff says:

    tapi tetep ga bisa multiplayer kan min?

  73. Jacques says:

    I’m getting error err_str_invalid_data_1 after launching Please help

  74. DH says:

    Bagaimana jik mengalami force close min?

  75. dizzy says:

    Min kenapa kok jalan sendiri ya ? Mohon bantuannya . Saya download yang Reloaded

  76. Habibi Rama Putra says:

    the steam version or free version?

  77. Cari Paket says:

    min mau nanyak kok error waktu download

  78. Rafika says:

    how to fix problem in my pc , then i clicking the launcher GTAVLauncher.exe then suddenly the game auto close.. how to fix …..

  79. RoveLo says:

    om ada single link ?
    cape klo part :v

    thx b4 ^_^

  80. Putunembahkong says:

    Admin
    Ini bisa gak disuntik ke Steam
    soalnya download di steam lambat -_-
    Thanks before

  81. Riario27 says:

    I’ve been extracting PART ONE from the GDrive download – the rar file is ~2GB but it’s extracting to ~60GB for the last few hours.

    How do I install the game?

    I wouldn’t say I’m a noob but haven’t downloaded a game this big before.

    • Riario27 says:

      I’ve downloaded all 31 parts… Just beginning to install it though

    • Nathan says:

      Just mount the iso file by using daemon tools, it will shown new window game installation and then click yes yes and yes.

      Make sure replace the crack content to game install dir, you need rockstar social club installed on your pc also (it is required for all rockstar game releases).

    • Riario27 says:

      Thanks for the swift reply Nathan, found out that unpacking the first /rar will unpack and merge the rest automatically.

      Though now I’m getting ‘Decompression failed with error code -7’.
      (Which I’m sure is unrelated to the sc crack)

      ______________________________________________________________
      I’m downloading the GTA V Social club from: ‘patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_877_1.exe’

      So once done installing that, I paste in the crack files in the and voila ?

  82. Riario27 says:

    Actually it is related XD, let’s see how this goes.

    I intended to buy the game though I got a laptop that might be able to play the game (using the patch for lower end PCs, I’ve got a crap graphics card) so want to test it out.

    i7-2620 2.7-3.4GHz
    8GB RAM
    NVidia 4200M
    512mb

    Thanks OVA community

  83. Akshay says:

    Admin iam getting this site blovk by govt of india plzzz do something run it fast in one or two days i have downloaded 20 parts of gt v reloaded plzz help me

  84. Akshay says:

    Admin ur site is givinng url is blocked by indian hovt. Plzz do something to correct it i have downloaded 20 parts of gta 5 reloaded plzz help yo come out of this

    • Admin says:

      Omg how can be you downloaded 20 parts of this game ? give me your email, I will send the download link to your email.

  85. PutaJoder says:

    is there any single link or torrent for this? it will be very nice if its exist

  86. HASSAN says:

    FTP LINK DEAD!

  87. HASSAN says:

    Admin…. 27no part error when extracting!!!! I downloaded 3times 27no part of gta v but same things happening again and again!

  88. Zapiel says:

    Min,kok pas buka gtavlauncher.exe nya stopped working ya ? padahal udah ikutin semua cara nya

  89. Gerin says:

    Min ini msih work ngga, dan bisa online kah? Reloaded sma kya ORI kan ya? respon thx

  90. aji.park says:

    gan abis di instal size jadi berapa ya

  91. bagas anggie says:

    min, ini bisa Online ga sih ?

  92. bagas anggie says:

    btw ini msih work ga bro ?

  93. ricky says:

    Bisa buat windows 10 64 bit ?

  94. yandere says:

    Min mau nanya nih
    Bagus yg repack atau yg reload
    Soalnya bingung mau download yg mana buat
    GTA V ini Mohon penjelasannya

  95. This really works…. Thanks to ova…..

  96. CyanX says:

    Do you guys have the 1.37 title update? Thanks

  97. samkiwa says:

    [This comment was removed]

    Notes: This website use english as main language and we provide support in english only, if possible please write & post your comments in english. Other languages are allowed, but for “QUESTION & REQUEST” is required to post your comments in english. Otherwise your comments will be removed.

  98. xblablax says:

    gdrive part 24 deleted! i have download 23 parts for nothing….damn controll this please and fix it

  99. setya says:

    setelah 4 jam ane download nih game,kagak sia2 work min thanks.. tak ad problem sama sekali.

  100. alieqah says:

    please admin. need single link for gta 5 </3

  101. kk says:

    Social club failed to initialize,error code 0.how to fix this?

  102. aloha says:

    corepack repack isnt works! very sad!.
    hope reloaded ones able to works this time, anyway thanks admin. haiz

  103. ahmed alkhafaji says:

    thank you its working

  104. vignesh says:

    I have i5 amd radeon 2gb and intel inbuild graphics 4gb ram
    is it work for me?

  105. vignesh says:

    And os is windows 10 64bit .i like your work…thank you.

  106. femi says:

    but when i want to download they said i need to check the captcha box to proceed

  107. mj says:

    I have 4gb ram i5 can it work for me??

  108. rifqilaziz says:

    can it run in windows 10 64.bit

  109. Arya says:

    Thanks man

  110. ritik says:

    E:\391017-GAT5UTO.part01.rar: Packed data checksum error in Grand.Theft.Auto.V-RELOADED\rld-gtav.iso. The volume is corrupt how fix this

  111. ritik says:

    packed data checksum error in gta5…. how to fix it

  112. krrish says:

    can you upload with multiple.org OR openload

  113. Ritik says:

    I redownload the part but same problem….and part 7,11,27 have same problem

    • Dave125 says:

      dont download that error parts from IDM.
      download them from chrome. It will fix your problem.

  114. Ritik says:

    My 60gb is wasted…???????

  115. Manjinder says:

    Hey i have downloaded all the parts and combined them and installed gta 5 but when i click on launcher it says unrecoverable fault what it means please tell

  116. fiqry says:

    admin my gta 5 stopped working why admin pls fix mew tanks

  117. Gamer says:

    can i run this game with 6gb ram?

  118. Gamer says:

    admin pleasehelp me!! my gta 5 crashing after rockstar logo, helpme please

  119. putra says:

    I have i3 2.0ghz its work for me ?

  120. Bobeat64 says:

    crack only please

  121. Aarish says:

    Nice working for meeeh>……..
    thanxxxxxx :)

  122. Rahul nagar says:

    Dear admin i download the gta 5 game from your site . My pc has all the system requirements. After installing i played the gta 5 . And completed prologue mission and franklin first mission . I saved the game After that i exit the game and shutdown the computer and next time i switch on the pc and started gta 5 . It only show the starting lights and after that it crash . Game don’t even showing the menu . Pls help sir …
    Rahulnagar[email protected]

  123. khetaram says:

    best please downloaqd

  124. Djakaridia samaké says:

    j’adore installer gta5 sur mon pc c’t un jeu ecceptionnel

  125. Sam says:

    Thanks for a download that is seperated and in smaller parts.
    My internet is crappy so this is great for me.

  126. freiner says:

    si esta full

  127. Harsh Jain says:

    Thanks bro it works in single install , thank u so much :)

  128. Ownrigs says:

    hi , admin when i extract the file and then show a error

    data error(cyclic redundancy check).

    how to fix that ?

  129. shubhanchit says:

    i have two setup of gta v 1. rg machines 2.repack by corepack so friend download it ihope it work in my computer gta v both setups are working

  130. RahulK says:

    I’m download now.
    Still part 2 from GoogleDrive
    Please Not Delete from LINK GoogleDrive ADMIN

  131. ben says:

    Hello Admin,

    Does this provide multi player version also?

    Thanks
    Ben

  132. Renaldi says:

    Hello Admin

    Whether my computer spec can play gta v?
    Prosesor Intel® Core™ i3-3217U (4 CPUs), 1,80 GHz
    VGA Intel HD Graphic 4000 And Nvidia Geforce GT 635M
    RAM 4GB
    OS Windows 7 Ultimate 64 Bit

    Please Respond!!!!

  133. Freya says:

    what version in this ?

  134. Ardanaa says:

    Mate can i ask a question?
    I Got GTA V Like 2 years ago and i use Update 4 as an update. So can i replace the update 4 with update 1.36?

  135. Irfann says:

    can i play this game without download update ?

  136. Ferdinand Silaban says:

    Hello Admin

    Whether my computer spec can play gta v?
    Prosesor Intel® Core™ i3-2370M (2 CPUs), 2,40 GHz
    VGA Intel HD Graphic 3000 And Nvidia Geforce GT 610M
    RAM 4GB
    OS Windows 10 Pro 64 Bit

    Please Respond !!!!!

  137. Hydro- says:

    How can i fix Social Club error when Launch the Game? thx

  138. Carlos says:

    core i3 resistant on pc 4gb

  139. Shanto says:

    Please give me the link from where i can get social club installed

  140. Ericsilva says:

    roda no meu intel Celeron CPU b800 1.50ghz 2gb RAM 512mb de video?

  141. Aryaman says:

    where is playgta5.exe

  142. chntn says:

    thank you thank you thank you thank you thank you thank you

    so muccchhhhh

  143. Ayush says:

    Bro can i play this game
    Cpu Intel duo core (e8500)
    ram 4gb
    Gpu gt 730 2gb

  144. Zero says:

    Thanks, but I have a question, what languages are supported?

    • Admin says:

      Full List of Supported Languages:
      English, French, Italian, German, Spanish, Korean, Polish, Portuguese-Brazil, Russian, Traditional Chinese, Japanese

  145. HAMED1234 says:

    GREAT GAME

  146. Shane says:

    Can I run it on :
    Amd fx 8350
    8gb ram
    Gt1030 2gb ddr5

  147. h says:

    can it run?
    intel i5 4440 3.10ghz
    12 gb ram
    intel hd 4600 1gb graphic card

  148. Rizal says:

    Can I Run it ?
    Amd a9 dualcore 2.40ghz
    Radeon R5 2gb
    4gb Ram

  149. Aman says:

    can i run
    in i5 6th generation 2.6ghz
    4gb ram and nvidia geforce 930m

    • Prince Nysly Fernando says:

      yes you can aman
      but for best experience please use GTX 660 2GB or better
      you can compare your laptop VGA with PC VGA in gpu.userbenchmark.com
      for example:
      my GTX 960M equal to
      GTX 750
      GTX 650 TI
      GTX 560
      GTX 470

    • Prince Nysly Fernando says:

      for CPU
      don’t care about generation
      just care about last 2- digit
      for example:
      i7-6820 is better than i7-7600
      i7-4900 is better than 5xxx below 58xx
      generation just about architecture and power effiency
      have impact to gaming performance but if you compare the same last 2-3 digit

  150. Bo Jo says:

    Can anyone send me the crack folder for this? Pls I don’t want to download all over again.

  151. Pac kerman says:

    let me try the low end PC or should i say old gen PC.

  152. San47 says:

    It will run on 2gb RAM if I run on lowest settings.

  153. Ayush says:

    Can i run it on
    Q9550,4gb ram,MSI nvidea GeForcegt 1030

  154. Vina says:

    I like this game

  155. EMAN says:

    GTA 5 IS NICE GAME.

  156. hlzxg1 says:

    it’s work

  157. Rizal says:

    this is a work 100%?

  158. Hammas says:

    Can I run 4gb ram 512 graphic card core 2 due

  159. Aayush says:

    Thanks ova game this worked thank you

    • Rakib Islam says:

      Please tell me how you installed this..

      All The 33 Parts of RAR Need Extract or Just Part 1 extract.. or have any video tutorial.. please help

  160. ogi heriansyah says:

    whether this game can still be downloaded and installed

  161. Dutt says:

    can i run this game in windows 10.

  162. Donkey says:

    is this still need social club

  163. akash says:

    yes…

  164. Ryuu says:

    Can I run it ?
    AMD Ryzen 3 2200U 2.50 Ghz up to 3.40 Ghz
    AMD Radeon Vega 3 2GB
    4GB RAM

  165. KAROL says:

    Gta e muito bom

  166. Rahul says:

    Can i run jn
    I3 6th gen
    4gb ram
    Intel hd graphics 520

  167. Aafiqih says:

    Need only part1 3gb gta v update ver 1.41

  168. skull says:

    can I run it?

    Gigabyte H110M-H
    Pentium G4560 3.5GHz
    4Gb DDR4 ram
    Palit GTX1050

    respect my comment i know nothing, new to computer so please.

  169. brian says:

    hola se me cierra el juego al cargar modo historia. no llega ni al menu principal y se cierra. que sera ?

  170. Rakib Islam says:

    Please tell me how you installed this..

    All The 33 Parts of RAR Need Extract or Just Part 1 extract.. or have any video tutorial.. please help

  171. this game is very nice

  172. Arlial says:

    im permit to download min., thanks so much

  173. Alejandro Lopez says:

    hello, I get an error with file 11 and 12, it says when you unzip “Found damaged header” and it closes automatically can you solve it please?

  174. ninjactd says:

    j’ adore ce jeux je les terminer.

  175. gamer says:

    The language of the game is English, how do I change it for another language?

  176. NikkNikk says:

    is it compatible with windows 10?

  177. MrHermawan says:

    PLEASE UPDATED VERSION V1.46 SOON PLZZZ

  178. Shareef says:

    Very nice

  179. P says:

    I cant paste steam_api64.dll, it say require permission from everyone to make change to this file. I tried various methods on YouTube and forum but it doesn’ make the problem solve

  180. Grim_Reaper_1562 says:

    hey peep!! I’ve downloaded first 4 parts [from google drive] but then when trying to download more parts its says “Sorry, you can’t view or download this file at this time.
    Too many users have viewed or downloaded this file recently. Please try accessing the file again later. If the file you are trying to access is particularly large or is shared with many people, it may take up to 24 hours to be able to view or download the file. If you still can’t access a file after 24 hours, contact your domain administrator.”

    Need help guys!!! PLEASE!!!!!

  181. naveen says:

    each time when I try to launch the game it’s closes right away..

  182. AHMED says:

    Working Perfectly Thanks OVA GAMES

  183. Snny says:

    Thank You So Much for this game I’m glad I came here searching for this long for a long time

  184. sumedh says:

    how to install the 1.41 update?? i already have the game installed using the earlier links

  185. bastos says:

    Can you provide the new update v1.50_(1868)_Rockstar – 11.7 GB???

  186. abderaouf says:

    please please upload the files 27 28 29 30

  187. Wyl says:

    Is this better than multi-el amigos version?

  188. Neet Yeager says:

    Can Somebody help me, I cannot install the game and it says “Decompress error code 2” GTAV/installer/social club setup.exe. Cannot find file specified

Leave a Reply

Your email address will not be published.