Posted on Nov 27, 2015

Saint Seiya Soldiers Soul-CODEX

saint-seiya-soldiers-soul-screen-pc-cover-www.ovagames.com

Title: Saint Seiya Soldiers Soul-CODEX
Genre: Action, Arcade, Fighting
Developer: Dimps
Publisher: Bandai Namco Games
Release Date: Nov 27, 2015
File Size: 3.83 GB / Split 7 parts 530 MB + Single Link ISO
Mirrors: Mega.nz, GDrive, Direct FTP Link, Uptobox, Upfile.Mobi

Free Download Saint Seiya: Soldiers’ Soul PC Game – The long awaited return of Saint Seiya is here with Saint Seiya Soldiers’ Soul! This amazing game will feature characters from the whole series, including the 12 Gold Saints and their God Cloths from the newly released anime “Soul of Gold”. Saint Seiya Soldiers’ Soul also leverages the power of the latest …

DESCRIPTION

THE LEGEND REBORN!

The long awaited return of Saint Seiya is here with Saint Seiya Soldiers’ Soul! This amazing game will feature characters from the whole series, including the 12 Gold Saints and their God Cloths from the newly released anime “Soul of Gold”. Saint Seiya Soldiers’ Soul also leverages the power of the latest technology for spectacular graphics, robust gameplay, intense battles and many other exciting features to discover!

Features:
• THE LONG AWAITED RETURN OF SAINT SEIYA – a new anime series and a new video game! Gold saints with God Cloths will join the game’s original mode for the first time.
• BURN YOUR COSMOS ON STEAM®! – The battle to protect Athena arrives on STEAM for the first time.
• THE STORY OF SAINT SEIYA – Follow the storyline from the Twelve Zodiac Temples arc to the battles against Hades as well as other surprises. Relive Saint Seiya’s memorable storyline with beautiful 3D cut scenes.
• IMPROVED GAMEPLAY, COMBOS AND NEW MOVES – Deeper immersion and even more exciting Saint Seiya Cosmo battles with the addition of aerial combos and range variation. Special moves will be enforced, making the game more strategic and exciting!

SCREENSHOT

saint-seiya-soldiers-soul-screen-pc-screenshot-www.ovagames.com-1
saint-seiya-soldiers-soul-screen-pc-screenshot-www.ovagames.com-2
saint-seiya-soldiers-soul-screen-pc-screenshot-www.ovagames.com-3
saint-seiya-soldiers-soul-screen-pc-screenshot-www.ovagames.com-4
saint-seiya-soldiers-soul-screen-pc-screenshot-www.ovagames.com-5

SYSTEM REQUIREMENTS

Minimum:
• OS: Windows Vista/7/8/8.1
• Processor: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz / AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz
• Memory: 1 GB RAM
• Graphics: 512 MB Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
• DirectX: Version 9.0
• Network: Broadband Internet connection
• Storage: 12 GB available space

Recommended:
• OS: Windows Vista/7/8/8.1
• Processor: Intel Core i3-530, 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 940, 3.0GHz
• Memory: 4 GB RAM
• Graphics: 1 GB Nvidia GeForce GTX 470 / AMD Radeon HD 5870
• DirectX: Version 9.0
• Network: Broadband Internet connection
• Storage: 12 GB available space

LINK DOWNLOAD

INSTALL NOTE

1. Extract
2. Burn or mount the .iso
3. Run setup.exe and install
4. Copy crack from CODEX dir to installdir
5. Play

General Notes:
• Block the game’s exe in your firewall to prevent the game from trying to go online ..
• If you install games to your systemdrive, it may be necessary to run this game with admin privileges instead

Related Posts
Sponsor
Post a Comment

52 Responses to “Saint Seiya Soldiers Soul-CODEX”

  1. Kingz112 says:

    Izin Nyolong Min Hahahahahaha

    Pisssss…

    Terima Kasih Banyak Atas Uploadnya Semoga Sukses Selalu Buat Ovagames.com

  2. Reyhan Savero says:

    MIN, THE SIMS 4-Reloaded part 7 linknya mati semua.

    Mohon segera diperbaiki.

  3. Light says:

    my favorite genre “fighting”..
    thanks (y)

  4. Ryuka says:

    Saint Seiyaaa aaa aaaa

    baca judul nya sambil nyanyi wkwkwk

  5. sdr says:

    izin sedot gan

  6. Agti says:

    wihhh makasih ovagames, keep update!

  7. WhiteZeal13 says:

    superrr. thaanks ovagames

  8. OTMAN says:

    min, izin sedot yaaa…thx…sukses selalu n_n`!

  9. pak dede says:

    Masbro,sekalian yg dah nyoba bgm reviw e?, ane maen setia battle tiba2 fps e drop ndiri,jadi gerakan e patah2 gitu. Ada yg ngalamin sama g?

  10. adzan says:

    thanks mimin

  11. sdr says:

    thanks gan gamenya lancar jaya

  12. cakra says:

    min kok lag ya pas main? ini system minnya core 2 duo laptop ane i5 tpi fpsnya rendah pas main

  13. sdr says:

    gan ini ngefix supaya kga lag gmna’

  14. ongen says:

    saint saiya… seperti pegasus :D

  15. ichsan says:

    iya gan kok lag ya. ane jg pakai i5 lag?

  16. yon says:

    kok pada nge leg? perasaan ane lancara aja…cuman sayang aja gak bsia setting stik nya -_-

  17. CHEOZ says:

    wow… akhirnya namco ngeluarin juga buat ver. PC nya,, bagai mimpi ketiban duren jatuh…

    Arigato min,,

    akhirnya ane bisa bernostalgila maenin ini game di PC kesayangan ane,, inget ini pilem waktu ane kecil di tahun 90an!!!

    Pegasus Ryuseikeeeennnnn….

  18. Yoga says:

    Mantep Jadi keinget masa kecil pulang Sekolah bukannya ganti baju malah ganti channel tv…… :v

  19. erulcobain says:

    ada yang senasib lag gak pas fight?kadang lancar kadang ngelag gitu,ane i3 nvidia 610 ram 6gb masa iya ga kuat -_-

    • catur says:

      Diatur di C:\User\Appdata\Local\Bandai namco\Saint seiya….buka confignya-framerate ganti VARIABLE dengan FIXED……sering2 baca gan klo memang gamer…..

  20. OPIK PALUGADA says:

    perhatian gan mskipun pake core i5 core i7 kalo vga ny masih seri ddr3 pasti lag gan ,apa lagi di laptop vga masih ddr3..vga ny harus ddr5 baru lancar .. itu game udah ramah biaya ..gak perlu mahal pake minimal dualcore,ram 4gb ,vga 1gb 128bit ddr5 jg ngacir ..( intiny game skarang gak perlu prosesor mahal cukup ram 8 gb sama vga ddr5 udah cukup maen game 2015-2016 )

  21. OPIK PALUGADA says:

    ane ngoprek2 game di spek gak mahal,lancar jaya ane tes di spek murah meriah yg penting vga pake ddr5 ,,ane cobain pake vga hd 5670 1gb 128bit ddr5,ram 4gb,prosesor E5700

  22. SADAKO says:

    Ko klo pke stik kontrolnya ngacak yak

  23. Gusde says:

    problem ane maen di windows 10
    game nya tidak bersuara udah ane setting
    BGM 100
    SFX 100
    Voice 100
    Sound di destop juga udah 100
    masih juga gk bersuara game nya T_T
    tapi gk ada lag kayak orang orang di atas gua
    gimana solusinya bang..

  24. Djenime says:

    huft untung cuman 4 gb, btw single linknya nama situsnya apaan min? cepet bgt speednya pas download, cuman butuh waktu satu setengah jam buat download ini!!!!

    Thank’s ya min, ditunggu just cause 3

  25. jonatanremsey says:

    bro ini cara downloadnya gmna ane bingung

  26. jonatanremsey says:

    Thx udah diupdate min,Izin sedot ya min,Thx udah bisa,Terima kasih buat admin.Sukses selalu buat Ovagames.com

  27. tekada says:

    min layar koq black screen ya… cma ada suaranya aja…
    gtx 660ti..fx 6300..ram 8gb.. ada solusi??

  28. Kuhaku says:

    Sama nih ane juga kaya gitu, udah ane googling berapa jam juga masih tetep error

  29. dapenk says:

    Ada yg tau settingan stick nya..soalnya pas battle analog yg atas malah kebawah..yg bawah malah ke atas…terima kasih

  30. royhan says:

    bang kok gw sering muncul earn money yah? gmn itu solusi nya

  31. suma says:

    Brow bagi info dung…koq pas saya instal gx bisa keluar tulisan “runtime error” cannot import bass.dll

  32. melly says:

    cara downloadx gimana min kok smuax earn maoney

  33. AKU says:

    Min Link single link nya pada mati min tolong di upload lagi, coz pingin main ni game

  34. Admin says:

    Reupload Saint Seiya Soldiers Soul-CODEX Done.

    Date: 14 May 2016

    Note: Old links interchangeable!

  35. ary says:

    di win 32 bit bisa gak

  36. facebook says:

    min kok ane download engga kebaca ya sama idm ane …. itu kenapa ya ??

  37. Ifan says:

    kudu nge-running steam dulu min?

  38. Shadow Assasin says:

    Min, Gan,
    Ketika nge-instal ini game, ko’ saya ngalami masalah tentang kemunculan pemberitahuan STEAM ya ?
    Tolong solusinya ya,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *