Posted by Admin on Dec 19, 2014

Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst-RELOADED

naruto-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc-game-coverboxart

Title: Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst-RELOADED
Genre: Action, Adventure
Developer: CyberConnect 2
Publisher: Namco Bandai Games
Release Date: 25-10-2013
File Size: 7.11 GB / Split 8 parts 800 MB + Single Link ISO
Mirrors: Mega.nz, GDrive, Direct FTP Link, Uptobox, Upfile.Mobi

Free Download Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst PC Game – Live the 4th Great Ninja War and its overpowering boss fights or defy your friends in ultra dynamic online and offline ninja confrontations! Originally released in March 2013 for Xbox 360® and PlayStation®3 to wide critical and fan acclaim, the most epic NARUTO game ever …


DESCRIPTION


Live the 4th Great Ninja War and its overpowering boss fights or defy your friends in ultra dynamic online and offline ninja confrontations! Originally released in March 2013 for Xbox 360® and PlayStation®3 to wide critical and fan acclaim, the most epic NARUTO game ever released has been given a thorough overhaul for its PC debut! Not least among the wealth of enhancements contained in NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 FULL BURST is the addition of the feverishly anticipated chapter in which Sasuke and Itachi take on Kabuto in a nail-biting confrontation.

Key Features
• Absolutely Epic storyline: Wage the 4th Great Ninja War in the most epic NARUTO game ever
• Extreme Immersion: Confront overpowering bosses including the gargantuan Tailed Beasts in memorable battles defying time and death
• Gameplay Excellence: Discover NARUTO Storm ultra dynamic ninja confrontations with the series most extensive roster including the highly anticipated Naruto (Tailed Beast mode), Madara or the Jinchurikis.

…and Beyond! (Full Burst New Content)
• Additional Chapter: Finally free of Kabuto’s control, Itachi intends to crack the Reanimation forbidden technique. Will an unprecedented Uchiha alliance with Sasuke be enough to handle it?
• New playable character: Kabuto reaches the almighty Sage mode and is now playable in versus mode. Unleash his power and defeat your opponents both offline and online.
• Director’s Cut: Discover completely revamped Storm 3 cinematics and experience the epic conflict consuming the entire ninja world more intensely that ever.
• 100 New Missions: Embark on a whole new series of missions, many with their own uniquely challenging objectives.
• 38 Additional Costumes: Outfit characters in a selection of 38 costumes from the NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 DLC packs.

SCREENSHOT


naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc-game-screenshot-review-gameplay-11
naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc-game-screenshot-review-gameplay-12
naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc-game-screenshot-review-gameplay-13
naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc-game-screenshot-review-gameplay-14
naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3-full-burst-pc-game-screenshot-review-gameplay-15

SYSTEM REQUIREMENTS


Minimum:
• OS: Windows XP, Vista, Seven, 8
• Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent
• Memory: 2 GB RAM
• Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx)
• DirectX: Version 9.0c
• Hard Drive: 8 GB available space
• Sound Card: DirectX sound device

Recommended:
• OS: Win XP, Vista, Seven, 8
• Processor: 2.3Ghz Quad Core or AMD equivalent
• Memory: 8 GB RAM
• Graphics: 1024VRam DirectX10 GPU Pixel Shader 4.0
• DirectX: Version 10
• Hard Drive: 8 GB available space
• Sound Card: DirectX sound device

LINK DOWNLOAD


INSTALL NOTE


1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to your game install directory.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

Related Posts
  • Blade and Bones-RELOADED
  • Rad Rodgers World One-Razor1911
  • Metal Gear Solid V The Phantom Pain-CPY
  • Aqua Moto Racing Utopia-CODEX
  • Thief Complete Edition Repack-CorePack
  • Miasmata-GOG
  • Darksiders Warmastered Edition-GOG
  • The Last Remnant iNTERNAL MULTi6-PROPHET
  • Post a Comment

    445 Responses to “Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst-RELOADED”

    1. Game Lover says:

      Game working..! 5% file recovery record sangat membantu… Keren..!

    2. Jimmy says:

      thanks banget min .. nih BLOG bagus harus ada iklanya min … kalo ada iklanya ane klik min …

    3. timo says:

      Gan,gimana cara biar bisa main 2 pake stick

    4. Saman says:

      keren banget gan mudahan sukses selalu agan agan ini yang rela mengupload game bagus

    5. prasetyo says:

      ass. gan, gimana caranya merubah naruto shippuden storm 3 yang udah online dikembalikan ke yang offline. mohon bantuannya min …. terimakasih :)

    6. Andri says:

      kok pas di klik exe nya ada tulisan Could not initialize Steam

    7. yasin says:

      gan pasword rarnya apa

    8. aldi nugroho says:

      sebenarnya saya sudah lama download game yang satu ini di ovagame ttapi game yang satu ini masih seru saja apalagi klk pake joystik
      thank’s http://www.ovagame.com………...
      oh iya apabila agan2 pengen maen game ini pake joystik tinggal istal driver joystiknya aja googlelink pasti ketemu… :D :D

    9. stend says:

      gan tlong upload ang di firedrive part 2

      • Mubdi says:

        coba gunakan hostfile yang lain dari firedrive

      • stend says:

        yang di hugefiles dan billion uploads error
        dan yang lain max conn numbernya terbatas ,downloadnya lama gan
        klau bisa tlong di upload ..trma ksh

      • stend says:

        gan klo dlam part 1 nma file nya flt-nsun ,dan part 2 nma nya rld-nashulni klo di extract bsa gk?
        soalnya sya sudah download part 2 lima kali berturut” tapi masih eror waktu di ekstrak
        mohon bantuannya

    10. iyan says:

      Gan kenapa pas ane dah installnya complete…
      Tapi pas waktu di mainkan yg nongol malah steam melulu.
      Mohon pencerahannya.

    11. Fadlan Fade Idham says:

      password installnya apa??

    12. Eliwolf says:

      tolong please min
      sebelumnya aku udah install steam min, tapi aku mau main OFFLINE
      ketika aku klik launchernya dia otomatis connect ke steam
      bantuin dong admin
      thankyou

    13. Stefanus Kevin says:

      Min, ane kan uda mount iso nya, terus pas mau copy crack nya ke program file tmpat ane donlot game nya, katanya butuh permission buat ganti file steam_api nya , tapi pas dicoba katanya file access denied -_- padahal uda di donlot smua dari awal + ngikutin instruksi ente :(

      • Admin says:

        itu windows ente bermasalah gan, coba cek sini: htxp://syuhadametzger.blogspot.com/2012/04/cara-membuka-file-folder-yang-access.html (hxtp ganti dengan http)

      • Stefanus Kevin says:

        ane win 8 , katanya win 8 support tuh :P
        hmm btw, thanks ya ane cek dulu :D

      • Stefanus Kevin says:

        cara yg agan kasi kok ga bisa ya pas ane coba di win 8 ? :( pas nyari di youtube buat file yg access denied di win 8 malah ga ada Min..

    14. Admin says:

      Reupload Naruto Shippuden Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst-RELOADED Done.

      Date: 13 June 2016

      Note: Old links interchangeable!

    15. yogie says:

      slow motion abis sama kaya yg NS revolution

    16. Doyou says:

      Gan knpa pas gamenya ane buka trus di suruh pencet start gk bisa, di pencet apa” ttp gk bisa, ttp minta pencet start, tolong solusinya gan

    17. Doyou says:

      Cara ngatasi slow motionnya gmna ni gan

    18. dean says:

      gan saya udah donlot terus disuruh donlot steam lagi, pas udah donlot steam gabisa dimainin. butuh fast respon

    19. Hafiz-chan says:

      admin minta naruto ultimate ninja storm 2 yg story ending lawan pain .. . pc pls

    20. D4rk says:

      min,ko di server uptobox cuman ada 8 rar archive bukannya harusnya ada 11

      .butuh penjelasan

    21. tian says:

      min kok joystick nya ga bisa min ??????

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    error: Content is protected !!