Posted on Apr 11, 2016

The Typing Of The Dead Overkill-CPY

the-typing-of-the-dead-overkill-pc-cover-www.ovagames.com

Title: The Typing Of The Dead Overkill-CPY
Genre: Action, Arcade, Horror, Shooter
Developer: Modern Dream
Publisher: SEGA
Release Date: 18 Mar, 2014
File Size: 7.67 GB / Split 9 parts 900 MB + Single Link ISO
Mirrors: Mega.nz, GDrive, Direct FTP Link, Uptobox, Upfile.Mobi

Free Download The Typing of The Dead: Overkill PC Game – This gruesome shooter puts you in the middle of a mutant outbreak in Bayou county. Blast pieces out of the zombie horde across 9 stages, one keystroke at a time, in order to save you and a friends life as you work to uncover the mystery behind the outbreak. Typing of the dead: Overkill …

DESCRIPTION

Typing of the dead: Overkill fuses the horror and comedy of the legendary House of the Dead series with unique typing mechanics in order to deliver a truly original gaming experience!

This gruesome shooter puts you in the middle of a mutant outbreak in Bayou county. Blast pieces out of the zombie horde across 9 stages, one keystroke at a time, in order to save you and a friends life as you work to uncover the mystery behind the outbreak.

Features:
• Randomised kill-words to make every game experience unique;
• Your keyboard is the weapon – type bullet holes into those zombie hordes!
• Three difficulty levels included to test your typing skills to the max as well as a special ‘hardcore’ level for true keyboard warriors!
• Redefined HOTD gameplay to complement the new typing mechanics;
• Two-Player co-op multiplayer
• Full Steam integration
• Full and faithful port of the original PS3 edition of HOTD included in game
• Plus more to come

SCREENSHOT

the-typing-of-the-dead-overkill-pc-screenshot-www.ovagames.com-1
the-typing-of-the-dead-overkill-pc-screenshot-www.ovagames.com-2
the-typing-of-the-dead-overkill-pc-screenshot-www.ovagames.com-3
the-typing-of-the-dead-overkill-pc-screenshot-www.ovagames.com-4
the-typing-of-the-dead-overkill-pc-screenshot-www.ovagames.com-5

SYSTEM REQUIREMENTS

Minimum:
• OS: Windows 7 / Windows 8
• Processor: 2.0 GHz Dual Core processor
• Memory: 2 GB RAM
• Graphics: ATI Radeon HD 6450, NVIDIA GeForce GT 220 or Intel Integrated Graphics HD 3000
• DirectX: Version 10
• Network: Broadband Internet connection
• Storage: 10 GB available space

Recommended:
• OS: Windows 7 / Windows 8
• Processor: 2.0 GHz Dual Core processor
• Memory: 2 GB RAM
• Graphics: ATI Radeon HD 6450, NVIDIA GeForce GT 220 or Intel Integrated Graphics HD 3000
• DirectX: Version 11
• Storage: 10 GB available space

LINK DOWNLOAD

INSTALL NOTE

1. Unpack
2. Burn or mount the image
3. Install the game
4. Copy the crack
5. Enjoy

NOTE: The game is updated to the latest patch and includes 6 DLCs Edit CPY.ini to change the language, choose between “english”, “french”, “italian” and “spanish

Related Posts
Sponsor
Post a Comment

24 Responses to “The Typing Of The Dead Overkill-CPY”

  1. HauntedAstral says:

    woah keren nih buat ningkatin kemampuan ngetik :3

  2. juma says:

    ane suka game zombie tapi gk macam gini juga,ningkatin kecepatan ngetik?berarti anda jarang ngetik tugas2 sekolah or kuliah(jarang ngerjain jadi lelet ngetik nya,hhaha)

  3. Neupry says:

    Game ini unik :3

  4. LiHenZ says:

    Bukan masalah jarang ngetik atau apa, ini game emang unik tetapi ada alasanya di balik itu semua di buat ny game seperti ini? Kalo kamu bilang jarang ngetik tugas tugas sekolah atau kuliah gitu aja mah udh bosen klo di buat game seperti ini mengetik itu jadi asik + nantang adrenalin so think before comment

    • Unknown says:

      wkwkwk nyindir comment ^^^

      #PEACE

    • juma says:

      MEnding ane ngetik buku harian daripada main game ginian mah..hahahah ya..pada inti nya gan ane gasuka game yg kayak gini,dulu juga The waliking dead game unik main nya yg pertama doang karna cerita nya sedih katanya,makin kesini jadi males main terusannya.

    • Zow says:

      @juma: Selera orang beda2 kaless
      Km blg gk suka game ni n walking dead brarti km tipe org malas mikir jelas aja km gk suka ni game, walking dead tuh game laris bro laris d kalangan orang yg suka game mngedepankan pilihan krn stiap pilihan mnentukan jalan crita, yg malas pakek otakx ya dianggap jelek.

      Gk usah jlek2in deh klo gk suka, km isi aja buku harian mpe penuh drpd tebar komen goblok.

  5. unk says:

    cocok buat selingan skripsi…
    makin banyak yang di ketik , yang penting asik

  6. irahatam says:

    game remake ya? Dlu pernah main sih

  7. Snake says:

    Tiap orang kan punya kesukaannya masing masing dalam urusan ketik mengetik, kenapa harus repot. Game ini dibuat untuk tujuan melatih para user mengetik cepat (dengan 10 jari/tidak [tapi disarankan 10 jari]) pihak developer juga buat dengan tema zombie pasti lebih seru. Jika seandainya pihak developer buatnya dengan tema alien, perang, atau yang laen. pasti kurang menantang dan unsur yang bikin kaget juga kurang greget rasanya. sebagai contoh, ada game juga yang kek gini tapi temanya tentang penyelam yang ketemu hiu, trus coba bandingkan dengan game ini. Lebih seru yang mana? kalo ane mah pilih game yang ini dari pada game yang tentang penyelam ntu

  8. The Gamer says:

    gan kenapa stuck di win 8 64 bit, pas mau main tiba tiba gak bisa di apa apain, termasuk buka task manager dan lain lain. terpaksa ane matiin komuter ane dengan copot kabel. mohon pencerahan

  9. Adit says:

    Hadeh kenapa ni install ni game di Win 10 64bit Black Screen + Stuck

  10. ricky candra says:

    where’s the crack link ?

  11. rezuki says:

    rame euy.. Mantabs

    Biarin aja dia kicau. Gue tebak juga dia ngetik cuman 5 jari tok..

  12. HarReeAce says:

    gw inget maen game Game House namanya TypeShark 2 ngebunuh ikan-ikan hiu jangan sampai makan si penyelam dengan ngetik di tubuh ikan hiu nya:v

  13. Dothackjhe says:

    @Uploader Won’t you be uploading the “Overkill Collection” edition of this game?

    That’s basically the complete edition (all DLCs included).

  14. Ahmadsyar says:

    Hello ovagames,
    i would like to report that the links doesnt work.
    It says “This domain is not allowed on our system”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *