Posted on Feb 24, 2016

STRIDER-RELOADED

strider-pc-cover

Title: STRIDER-RELOADED
Genre: Action, Adventure
Developer: Double Helix Games
Publisher: Capcom
Release Date: 20 Feb, 2014
Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Japanese
File Size: 3.33 GB / Single Link Compressed
Mirrors: Google Drive, Mediafire, Pixeldrain, Uptobox, Torrent

Download Strider PC Game – Hiryu, the youngest ever “Super A” ranked agent of an elite corps known as the Striders, returns in this action-packed addition to Capcom’s classic Strider franchise. For the first time in Strider history …

DESCRIPTION

Hiryu, the youngest ever “Super A” ranked agent of an elite corps known as the Striders, returns in this action-packed addition to Capcom’s classic Strider franchise. For the first time in Strider history, players have access to the massive interconnected world of Kazakh City, which players can explore in any direction they choose. The traditional level structure has been replaced with a retraceable world and a deep ability upgrade system which enables Hiryu to build more power and abilities to penetrate ever deeper into the dystopian adventure. The development team has concentrated on an ultra-responsive control system, with incredibly satisfying combat options in every traversal context—standing, running, wall climbing, hanging, aerial and more.

SCREENSHOT

strider-pc-screenshot-1
strider-pc-screenshot-2
strider-pc-screenshot-3
strider-pc-screenshot-4

SYSTEM REQUIREMENTS

Minimum:
• OS: Windows Vista SP2 x64, Windows 7 x64, Windows 8 x64
• Processor: Intel Core 2 Quad Q9550, 2.83GHz / AMD Phenom II X3 720, 2.8GHz
• Memory: 4 GB RAM
• Graphics: ATI Radeon HD 5770 / GeForce GTX 460 or better
• DirectX: Version 11
• Network: Broadband Internet connection
• Hard Drive: 3700 MB available space
• Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
Additional Notes: Integrated graphics solutions not supported. Controller recommended.

LINK DOWNLOAD

INFO!
🔊 Links are interchangeable
🔊 Filecrypt folder password: 221
🔊 Rar password: www.ovagames.com
STRIDER-RELOADED

GOOGLE DRIVE
MEDIAFIRE
UPTOBOX

INSTALL NOTE

1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to your game install directory.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!

We dedicate this release to Strider, the FLT founder who is now a politician with the Republican Party in Freedomland.

Related Posts
Sponsor
Post a Comment

33 Responses to “STRIDER-RELOADED”

  1. Ndoel says:

    Bagaimana cara download di Putlocker/Firedrive? Kok saya ga pernah bisa? Kalo di link yang lain lancar jaya… Saya pake chrome dan idm. Apa harus sign up dulu di firedrive?

  2. Farhan says:

    Kayaknya Keren Nih :D

    Download Dulu Ah :3

    Thanks Min

  3. NvM says:

    gan” request ane Cities XL Platinum donk ..
    kalo gk gitu sim city 2013 tp yg offline / bisa solo gitu -_-
    itu sim city nya gk bisa play katanya no connection -_-
    thx gan (:

  4. FirstChild says:

    duh makasih banget gan :) ini game pertama ane di ps 1 :)
    sekarang ada versi pc nya wow ^_^ salut sama ovagames.. selalu memberikan yang terbaik…

  5. Bagus says:

    Request banished dong bang, bisa jadi pengganti simcity tuh hehe

  6. zaka says:

    dear tim

    gan kok abis di instal gak jalan ya gamenya,, ane pake windows 7 ,, thanks a lot

  7. Andri says:

    upload “south park the stick of truth”, game RPG bagus ne……..

  8. budy says:

    udh bisa langsung pake joystick ato cuma bsa maen pake keyboard?

  9. Toph says:

    Ijin donlod bang…
    Thanks dah…

  10. vionly says:

    gan bisa reqwest game yang kayak final fantasy ?

    pengen main game yng kayak gtu

  11. zaka says:

    gan kalo osnya 32 bit gak bisa di mainkan ya??? thanks alot

  12. tri says:

    gan knp ya gak bisa di jalankeun???

  13. arief says:

    gan tlngg bntuin sy crack motogp13 n naruto sy kmakan anvir bs g gan uplod cracknya aj (dah google g da yg fix)mhn bbntuanyyaa,tq

  14. agus says:

    ad.ly tidak bisa dibuka gan thanks

  15. agus says:

    sorry, sudah bisa adf.ly nya thanks

  16. tri says:

    waduh ga dibales ama adminnya.mas gmn cara jalaninnya???
    gak jalan os win 7 ultimate 32bit

  17. Niko says:

    gan pass rar nya apaa gan :(

  18. doenkcod says:

    nih gak ada corupth al

  19. tri says:

    tengkyu mas gan :D

  20. fatih says:

    makasih gan..
    kalo downnload di sini work samua..
    thanks..
    lanjutkan..

  21. sipanse says:

    main game ini harus konek ke internet ta gan,,,

  22. strider, game nya kurang menarik.. :(

  23. Yuuuki says:

    Gan,ini passnya apa,ya?
    nyoba https://www.ovagames.com kga bisa2….
    tulung,ya gan..?

  24. Rogue says:

    gan klo muncul error ky gini diperbaikinnya gimana?

  25. Admin says:

    Reupload STRIDER-RELOADED Done.

    Date: 25 February 2016

    Note: Old links are not interchangeable!

  26. Yahya says:

    Min, saya ada sedikit saran nih, ehehehe. Upload game nya ke “Openload” dong min. Saya download file dari situ kenceng. Saya pakai idm bisa sampai 1.9 Mbps. Thx yaa min, saran aja kok ini.

  27. Daru says:

    Strider . hero ls tuh

  28. Upload Call To Arms min !!!!! says:

    Upload CALL TO ARMS DONG

  29. korawa says:

    anjriit admin makin tamfan aja nih, game lawas dr ps muncul di pc dengan tampilan baru. ijin comot dah min

  30. Shank says:

    Ini game lawas di dr ps kok spek minimumnya gde bgt.
    Lumayan berat dong nh game.

  31. Bon says:

    Gan, gamenya ga bisa di load atau continue, gimana ni? Kalo pake run as administrator ga ada lima menitan gamenya langsung ngehang kadang ngeblank layar item gitu? Solusinya dong?

Leave a Reply

Your email address will not be published.