Posted by Admin on Sep 24, 2013

FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14 – FULL UNLOCKED

fifa 14 pc cover boxart FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14   FULL UNLOCKED

Title: FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14 – CRACKED
Genre: Sports
Developer: EA Canada
Publisher: Electronic Arts
Release Date: 09-2013
Size: 6.65 GB / Split 7 Part 999 MB
Mirrors: PutLocker, Uploaded, HugeFiles, BillionUploads, MightyUpload, UPaFile

Experience the emotion of scoring great goals in EA SPORTS™ FIFA 14. The game plays the way great football matches are contested, with innovations to the award-winning gameplay that inspire fans to build play through midfield, dictating the tempo of a match. Feel the tension as chances are created, and experience the thril of hitting the back of the net…


DESCRIPTION


Experience the emotion of scoring great goals in EA SPORTS™ FIFA 14. The game plays the way great football matches are contested, with innovations to the award-winning gameplay that inspire fans to build play through midfield, dictating the tempo of a match.

Feel the tension as chances are created, and experience the thrill of hitting the back of the net. A new feature called Pure Shot and a brand-new ball physics system will transform shooting, making every shot attempt feel real, and when players connect with the perfect strike, feel exhilarating.

FEATURES:

FIFA 14 delivers engaging online features and live services that connect fans to the heartbeat of the sport — and to each other — through EA SPORTS Football Club. FIFA 14 is football’s social network, where fans connect, compete and share with millions of others around the world.
Features

Pure Shot — Shooting has been transformed. Players have the intelligence to adjust their stride and approach angle to find the best position for hitting the back of the net. Well-hit balls feel satisfying and goals are rewarding. As well as quality strikes, players can now shoot while off balance or rushed.

Real Ball Physics — Strike the ball with more force and finesse. Realistic ball physics now determines the trajectories of balls in game, enabling players to strike the ball with force from distance, drill low rising shots with accuracy, and blast dipping or swerving shots, just like real footballers.

Protect The Ball — Dominate midfield and dictate the tempo of a match. Fend-off and block defenders from the ball while dribbling at any speed. Protect the ball from opponents to control play through midfield and dictate the pace of the match. Plus, out-muscle opponents for position before receiving the ball, then turn defenders to carve out opportunities.

Teammate Intelligence — Better decision-making delivers tighter, smarter marking and improved run tracking. Defenders recognise opportunities to provide support and win back possession. Attacking players have new ways to outsmart their opponents and break down tighter, more intelligent defences by creating space for themselves, running along the backline and checking their pace.

Sprint Dribble Turns — Utilise quick, explosive cuts and turns to beat defenders one-on-one while sprinting with the ball. Players can move in any direction, preserving their natural momentum and maintaining possession of the ball.

Variable Dribble Touches — The First Touch Control of dribbling varies a player’s touch when dribbling with pace. Skilled players have the touch and control to stand out while less skilled players will experience fewer perfect touches and more uncertainty dribbling, creating opportunities for defenders to win back possession, and placing emphasis on building play through midfield.

2nd Chance Tackles — The tackling zone has been extended to enable defenders to combine different types of tackles, recover from missed tackles quickly, and have a second chance to compete for the ball in any tackling situation.

Curling Lofted Through Balls —Players have the ability to curl the ball around opponents to deliver precision passes to teammates or send the ball into space.

Skill Games – A competitive practice mode that enable players to learn or master the fundamental skills necessary to compete at FIFA 14. Become a better player, faster, no matter what your skill level, competing against yourself or friends in all-new mini-games.

Career Mode — Search for talent year-round with the new Global Scouting Network that brings the world of professional scouting to life. Develop and refine your own scouting network. Evaluate footballers to uncover the attributes of players who could bolster your squad during the transfer windows. A new hub delivers easy navigation, fewer interruptions and live scouting reports.

Complete Authenticity — All the authenticity EA SPORTS is known for with officially licensed clubs, leagues and more than 15,000 players.

SCREENSHOT


fifa 14 pc screenshot 01 FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14   FULL UNLOCKED
fifa 14 pc screenshot 02 FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14   FULL UNLOCKED
fifa 14 pc screenshot 03 FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14   FULL UNLOCKED
fifa 14 pc screenshot 04 FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14   FULL UNLOCKED
fifa 14 pc screenshot 05 FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14   FULL UNLOCKED

SYSTEM REQUIREMENTS


Minimum:
• OS: Windows Vista SP1 / Windows 7/8
• CPU: 1.8 GHz Core 2 Duo
• RAM: 2GB RAM for Windows Vista & Windows 7/8
• Disc Drive: DVD• ROM at 8x Speed
• Hard Drive: 8.0 GB, with additional space required for saved games and DirectX 9.0c installation
• Video: 3D accelerated 256 MB video card with support for Pixel Shader 3.0
• Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 3600, NVIDIA GeForce 6800GT
• Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
• DirectX: 9.0c
• Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset
• Online Multiplayer: 2• 22 players, 512 kbits/sec or faster
• Single System Multiplayer: 2• 5 players on 1 PC

Recommended:
• OS: Windows Vista SP1 / Windows 7/8
• CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4g / AMD Athlon II X4 600e 2.2g
• RAM: 2GB RAM for Windows Vista & Windows 7/8
• Disc Drive: DVD• ROM at 8x Speed
• Hard Drive: 8.0 GB, with additional space required for saved games and DirectX 9.0c installation
• Video: Nvidia 8800 GT / ATI Radeon HD 4650
• Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
• DirectX: 9.0c
• Input: Keyboard, Mouse, Dual Analogue gamepad, VOIP Headset
• Online Multiplayer: 2• 22 players, 512 kbits/sec or faster
• Single System Multiplayer: 2• 5 players on 1 PC

LINK DOWNLOAD


INSTALLATION


1. Unrar
2. Install Update 1 (recommend)
3. Apply Crack (do not rename)
4. Play.

Related Posts
  • Sniper Elite 3-FTS
  • GRID Autosport-RELOADED
  • Transformers Rise of the Dark Spark-FLT
  • MotoGP 14-CODEX
  • Post a Comment

    101 Responses to “FIFA 14 Ultimate Edition MulTi14 – FULL UNLOCKED”

    1. 하루 says:

      ok, we awaited his presence…..

    2. eko says:

      cara installnya gmn??

    3. Didik says:

      crack nya gann….

      • Admin says:

        Versi unlocked belum ada crack !! cracknya bakal rilis setelah game FIFA 14 resmi di rilis. Ini kan gamenya belum di rilis resmi.

    4. husni says:

      rilisnya kapan gan????

      udah gk sabar ini gan gua, pengen nyoba yang terbaru

    5. isur says:

      rilis nya kemaren tanggal 27 kan gan..?

      di tunggu ya gan crack nya..

      lagi proses downloading nih.. :)

    6. rosyid says:

      gan

      tolong plis

      segera di upload crack,nya

      uda tinggal maen aja ni…..

      http://blogitmuslim.blogspot.com

      • Admin says:

        Sampe sekarang masih belum ada crack !! RELOADED, FLT, SKIDROW, 3DM DLL masih belum rilis CRACK FIFA 14. Sabar aja napa gan :D ntr kalo keluar pasti ane upload kok.

    7. genjixxsyah says:

      kok gn saat mau d main nin trusan kluar active code origin,,apa an sih tu??

    8. dar says:

      instalnya gmn nee..??

      kok gak ada file iso'nya..??

    9. dar says:

      setelah di unrar trus yg mana buat instalnya..?

      file iso'nya gak ada gan.

    10. PmL9z says:

      Kan sudah dikasi tau sama Admin diatas, pas sudah selesai di Extract ya tunggu aja. Crack belom diupload, jadi tinggal tunggu Crack baru bisa main. CMIIW

    11. Roopstar says:

      It's a full game. Crack will be out in 2 weeks most.

    12. Diqghxx YOga says:

      ane nongkrong di sini aja deh
      Ayooo gant cracknya di cari” dulu.,. ganbatte

      • Admin says:

        Sama sekali belum ada cracker yang berhasil gan, RELOADED, SKIDROW, 3DM, FLT yang biasanya rajin ngecrack game masih ga ada kabarnya !! Untuk skrg emang ada banyak crack2 yang beredar. Tp jangan di download isinya semua VIRUS. Kita tunggu aja kabar baik dr sepuh di balik layar :D

    13. aconk says:

      gan jangan gede-gede dong download per/partnya :( , kalo bisa 200mb/part… :)

    14. Do says:

      hahaa saya pernah download crack isinya virus parah

    15. Do says:

      craaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaackkkk udah lama download crack nooooooooooooooooooooooooooooool

    16. ryan says:

      bro udah ada belum cracknya??????????kira-kira kspsn keluar yah??

    17. FifaHolic says:

      This Fucking game is impossible to be cracked?????

    18. square says:

      crakcnya udah ada belom miN?? nanya.. hehhe

    19. abdiasMTC says:

      crack dari skidrow udh rilis cek di skidrowgamesdotnet

    20. chank says:

      work gk d stu??

      ane dh nyoba tpi kgak work(no respon)

    21. chank says:

      gan koq tdk ada respon?? pdhal udh download update 1nya juga

      copy crack play: tdak ad respon ap2

    22. fery says:

      min buatin single link tiap gamenya dong min :)

      makasih sukses terus ovagames

    23. haitami says:

      min, "origin is not installed" katanya min,, gmn tuh ??

    24. Admin says:

      Haha sabar gan cracknya masih versi perbaikan.. ini juga udah ada crack v2 dan v3 !!

    25. Admin says:

      CRACK V2 + CRACK V3 FIX sudah di tambahkan, untuk amannya silahkan install dulu update v1 baru di ikuti dengan crack v1, crack v2 dan crack v3 !!

    26. dar says:

      crack v1 sma v2 emang sama filenya ya min..??

      pas extract soalnya harus direpalce.

      di rename kan gak boleh kata mimin..

    27. pokoknya semuanya mantap deh untuk ovagamesdotcom. tapi yang saya kecepatan internet admin berapa yaa?? sampe bisa upload file sebesar game-game yang ada di ovagamesdotcom?? trus hostingnya bayar ngga tuh?? maaf soalnya saya masih newbie. makasih ..

      ;D ..

      store.katamiqhnur.com

    28. DItzPC says:

      gan neh dah update dah crack tp (GA TERJADI APA2) Something Wrong..????

    29. DItzPC says:

      gan bantu upload Diablo Offline dong…. kalo dpt. bnyk yg minat tuh…. Thanks

    30. dar says:

      gan..

      ini cm versi online ya..??

      gak bs instal offline ya..??

    31. ryan says:

      gan patch nya mirrorin donk ke link yg gampang di download

    32. TrainzGG says:

      bro2 ini Fifa 14 bisa ga pake stick ini? http://computerurban.com/image/cache/data/Mouse/g… buat WIN 7

    33. brend says:

      min ane udh download cracknya and udh ane copas ke fifanya tapi kok gak bisa dimainin ya? solusinya gimana min?

    34. Admin says:

      Download lagi yang Fifa 14 Crack Fix versi 4. Linknya sudah di tambahkan !!

    35. square says:

      min.. crack v1 downloadnya gimana ya??

      ane gak bisa" nih

      kalo v2-v4 sih udahan

      apa linknya eror?? mohon bantuannya

    36. ekozil says:

      kalo stop working tu gmn solusinya min??

    37. robin says:

      crack v1 ma update v1 cara buka filenya gimana gan?

    38. square says:

      min tolong minta perjelas cara nginstall nya.. sudah saya coppy crak kok gak bisa" yaa.. kalo perlu pake gambar min…

      makasih ya mimin yang baik

    39. husni says:

      crack+ver1 gk bisa gan linknya

      thank's

    40. Rendy says:

      gan data CRACK FIX V4 di reupload dong pake filehosting lain. d hugefiles,billion ga bisa d download :(

    41. tons says:

      cracknya gmna nak download si..clik aje kuar gni dong http://ncrypt.in/folder-xioBo4mp..admin si fix crack dloadnya..

    42. moses tabadu says:

      gan cara instalnya kalo boleh pake gambar,please! soalnya baru pertama x saya mau instal fifa. trus mana crack yg harus saya download? mohon petunjuknya. makasih.

    43. moses tabadu says:

      selamat sore..gan kemarin sehari penuh saya ngedownload fifa 2014 tapi kenapa tidak bisa di mainin di pc??.kenapa di suruh instal aplikasi original..???. ribet banget nih game fifa apalg petunjuk instalasinya kurang bagi para pemula.

      tolong di jawab dan 1 lagi hampir di lupa,kenapa cracknya tidak bisa di download??. tolong di jawab.. terima kasih.

    44. moses tabadu says:

      selamat sore..gan kemarin sehari penuh saya ngedownload fifa 2014 tapi kenapa tidak bisa di mainin di pc??.kenapa di suruh instal aplikasi original..???. ribet banget nih game fifa apalg petunjuk instalasinya kurang bagi para pemula.

      tolong di jawab dan 1 lagi hampir di lupa,kenapa cracknya tidak bisa di download. mohon di jawab. terima kasih.

    45. iqbl says:

      Ganti bahasa komentator gimana min

    46. ikan says:

      ijin download …congqpoh.blogspot.com/‎

    47. baba says:

      good game..congqpoh.blogspot.com/‎

    48. baba says:

      waw keren ….allgamepcworked.blogspot

    49. ancha says:

      gan kalo langsung add crack v4 tanpa crack v1, v2 dan v3 bisa gak

    50. amal says:

      admin , knp pas instal gak bs?

      ada info "origin is not instaled".. gimna solusinya min?

    51. milanisti says:

      gan sama gak fifa 14 ultimate edition sama fifa 14 repack?

      apa bedanya tolong gan.,,.,.?

    52. fahmi says:

      gan… gimana cara instal yg dari CD ??? ane bingung bnget gan.. trus bnyak bnget partnya. tu gmana cara instalnya. mohon bantuan gan

    53. Rizal says:

      Gan.. windows xp bisa gk ya ??? buat maen..

    54. 4f3nd1 says:

      Download Patch ISL & Timnas Indonesia gan di mari
      http://champur-aduk.blogspot.com/2013/11/patch-is

    55. Rifo says:

      gan, ini dah bisa dimainin kan?

    56. knalpot says:

      gan kalo ini bisa main online ga ?

    57. satti says:

      gan, part 5-7 gak bisa di download

    58. mahesa says:

      install update 1 nya mana?

    59. fandy says:

      gan, ini semuanya udah didownload, dari crack V1 + Update1 sampai Crack V4. update udah di timpa, crack V1,V2,V3 dan V4 juga udah di timpa. tapi pas di klik kok "stopped working" ?

      ada solusi gan ? tolong buatin video tutor nya dong gan, biar ga sia2 yg udah download terus gak tau mau ngapain/yg gagal

      Thanks

    60. PmL9z says:

      Admin saya mau tanya, saya sudah download game, update 1, crack v1-3. Nah pas saya mau download yang crack V4, itu koq malah jadi instal-instal program ya? Mohon bantuannya

    61. angga says:

      min link part 6 nya pada mati,

    62. kk says:

      ini iso file atau folder file??

    63. ilham says:

      Admin kalo d3dx9_43.dll is missing from your computer,? gi mana solusi nya ya di folder dah ane cari semua ga ada file d3dx9_43.dll nya

      Thanks Min,.

    64. Bagus says:

      Putlocker(Firedrive) & Hugefiles File Not Found min

    65. indra says:

      password rar yg benernya apa? soalnya pake http://www.ovagames.com salah password

    66. Ibnu says:

      gan…bisa buat main FUT gk??

    67. Rafi says:

      min kok bolanya besar ya buat bug???

    68. Rafi says:

      Min kok waktu main career bolanya kok besar ya?habis itu keluar game nya?

    69. Enchur says:

      Min Laporan Part 4,5,6 di semua hosting gk bisa di download. Tolong di reupload.
      Terimakasih

    70. reyhan says:

      Mind
      work ga di spec pc segini
      Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz x 2 ‎(2.70Ghz)‎
      ram 2gb
      vga ATI Mobility Radeon HD 4500 Series ‎(PS3.0/VS3.0)‎
      ram vga 512 mb

    71. yudha says:

      add new download link pls…
      all link is deleted..

    72. davin says:

      gan kalo langsung ke crack v4 bisa??? ga usah crack v1 dlu… terus cara updatenya gmn gan??? hanks….

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    :wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: